Waarmee wij jou helpen

  • Boekhouding

  • Loon- en salarisadministratie
  • Opstellen businessplan
  • Optimalisatie werkprocessen
  • Verzekeringen & risicobeheer
  • Financieringsaanvragen
  • Juridisch advies- en documenten
  • Belastingzaken- en advies

De service die je verwacht van een modern administratiebedrijf

We verlenen een volledige dienstverlening voor een vast bedrag per maand, waarbij rekening wordt gehouden met de werkprocessen en wensen van de ondernemer en daarbij wordt zoveel mogelijk een maatwerk inrichting gemaakt.

Boekhouding

Waarom kiezen voor een boekhouder?

Het voeren van een boekhouding is verplicht voor iedere ondernemer. Iedere ondernemer kan zelf boekhouden, mits je de basisregels van het boekhouden kent.

Er zijn vele soorten software aanbieders op de markt, die het boekhouden een stuk gemakkelijker hebben gemaakt. Deze software kent vaak koppelingen met andere functionaliteiten en software aanbieders. Wij maken gebruik van alle mogelijkheden en stemmen deze op elkaar af, zodat alle gegevens uit jouw bedrijf samen komen in een administratie en op een dashboard.

Dit lijkt een makkelijke opgave, totdat je het roer in eigen handen hebt. Wij helpen je met het voeren van de administratie en het verkrijgen van inzicht in de cijfers van jouw onderneming.

Daarnaast geven wij advies over hoe je meer uit jouw administratie kunt halen en maken wij voor jou de vertaalslag van cijfers naar informatie en van informatie naar concrete oplossingen voor jouw onderneming.

Loon- en salarisadministratie

Binnenkort leg ik je uitgebreid uit wat deze dienst inhoudt.

Opstellen businessplan

Binnenkort leg ik je uitgebreid uit wat deze dienst inhoudt.

Optimalisatie werkprocessen

Binnenkort leg ik je uitgebreid uit wat deze dienst inhoudt.

Verzekeringen & risicobeheer

Wij helpen je met het kiezen van de juiste verzekeringen

Wij raden elke ondernemer aan te verzekeren tegen zowel bedrijfsaansprakelijkheid als beroepsaansprakelijkheid.

Ongeacht het vakgebied dien je te kijken of er voor jouw branche een beroepsaansprakelijkheid is. Een verzekeringspremie van beroepsaansprakelijkheid kost meer dan bedrijfsaansprakelijkheid die vaak 100-200 euro kost.

Het is aan te raden om je te verdiepen waar jouw beroepsaansprakelijkheid ligt, wat de premie kost en wat het voor jou doet op het moment dat je voor dat risico bent verzekerd.

CARP Bedrijfsadministratie is verzekerd tegen beroepsaansprakelijkheid. Daarmee nemen wij dezelfde verantwoordelijkheid als een accountantskantoor. Wij nemen dezelfde mate van verantwoordelijkheid voor onze klanten.

Mocht er ooit een keer een fout gemaakt worden, dan bieden wij de klant de mogelijkheid om verhaal te doen.

Financierings- en hypotheekaanvragen

Hulp en begeleiding nodig bij het opstellen van een financieringsaanvraag?

Iedere onderneming kent in haar een moment waarop het fijn is om over extra financiële middelen te beschikken.

Denk hierbij aan de aankoop van een bedrijfspand, het financieren van een grote order, het aanschaffen van bedrijfsmiddelen of het terugdringen van de betalingstermijnen.

Heeft jouw onderneming behoefte aan extra financiële slagkracht en overweeg je een financiering aan te vragen? Wij kunnen je helpen bij het opstellen van een financieringsaanvraag en het verkrijgen ervan.

De software die wij gebruiken maakt het mogelijk om jouw financieringsaanvraag in een keer bij verschillende aanbieders te krijgen.

Wil je liever crowdfunding of een aanvraag doen bij een traditionele bank of een particuliere investeerder? Ook daar kunnen wij bij helpen en vaak is de begeleiding kostenloos.

Juridisch advies- en documenten

Binnenkort leg ik je uitgebreid uit wat deze dienst inhoudt.

Belastingzaken- en advies

Binnenkort leg ik je uitgebreid uit wat deze dienst inhoudt.

Boekhouden kost tijd en vraagt om kennis.