Ontstaan om startende ondernemers te helpen met het opzetten van hun onderneming

CARP Bedrijfsadministratie is opgericht door Carmelo Azzaro. Zijn werkbare leven kenmerkt zich doordat hij vaak van functie gewisseld heeft doordat hij korte tijden bij verschillende bedrijven heeft gewerkt. Binnen elk bedrijf kreeg hij een andere functie en een andere specialisatie.

Uiteindelijk heeft hij alle facetten van een boekhouding in een specialistische rol uitgevoerd. Zoals crediteuren, voorraadregistratie- en administraties, import, systeembeheer en verkoop. Dat vormt zich tot één geheel.

Op een gegeven moment had Carmelo een specialisatie aangenomen binnen debiteurenbeheer en credit management. Waarmee hij te maken kreeg met een gedeelte van de bedrijfsrisico’s en financiële risico’s.

In de afgelopen 25 jaar heeft hij functies in veel bedrijfsonderdelen gehad, doordat hij niet langer dan een jaar bij een bedrijf werkte.

In de periode 2010-2011 volgde Carmelo een opleiding Coaching en Counseling. Oftewel; mensen coachen.

Uiteindelijk koos hij ervoor om startende ondernemers te helpen, omdat er een grote groep ondernemers is die hulp kan gebruiken bij het opzetten van hun onderneming.

In die periode had hij zelf een startende onderneming en groeide hij hand in hand mee met die ondernemers.

“Je start allebei, breidt uit en bedrijven groeien met elkaar. Dat is hoe CARP Bedrijfsadministratie is ontstaan.”

Carmelo Azzaro CARP Bedrijfsadministratie 1

Carmelo Azzaro

CARP Bedrijfsadministratie

Boekhouden kost tijd en vraagt om kennis.